Samen met mij kun je werken aan opvoedvaardigheden waardoor je nog beter en op een prettige manier je kind kunt begeleiden in zijn/haar ontwikkeling. Wanneer je moeite hebt met de opvoeding van je peuter, moeite hebt met grenzen stellen of vragen hebt over de opvoeding van je puber, kun je mijn hulp inschakelen. Tevens kan ik individueel met het kind werken om sociale vaardigheden te vergroten, probleemgedrag aan te pakken, angsten en onzekerheid aanpakken en weerbaarheid vergroten.

Wanneer er zich op school problemen voordoen, werk ik graag samen met de leerkracht om de situatie van het kind te verbeteren. Andere betrokkenen kunnen ook erg belangrijk zijn in de begeleiding, denk bijvoorbeeld aan grootouders, de oppas of de sportcoach. Soms zien zij dingen in het gedrag van het kind die kunnen bijdragen in de begeleiding.

Je kunt contact opnemen met mij om een intake te plannen. Ik werk op locatie en kom bij je thuis om jullie thuissituatie te bekijken en hoe jullie met elkaar omgaan. Ieder gezinslid heeft een bepaalde rol in jullie gezinssituatie, zijn/haar eigen wensen, behoeften en verwachtingen. Samen kunnen we kijken hoe jullie dit in balans kunnen brengen zodat ieder gezinslid zich gehoord en gezien voelt.